Especialitats

T’oferim totes les especialitats odontològiques amb els tractaments més innovadors.

Odontologia restauradora i conservadora

Obturacions: Realitzem tractaments per aturar i curar les càries dentals.
Utilitzem materials d’alta qualitat per oferir resultats duraders. Apliquem odontologia mínimament invasiva amb les tècniques més segures.
Endodòncia: Tractem les afeccions de la polpa dental (nervi) amb tecnologia d’última generació i de manera indolora. Gràcies al sistema Reciproc d’ instrumentació mecànica, podem garantir la màxima protecció i eficàcia de les peces dentals.

Higiene bucodental

Com a pauta de millora de la qualitat de vida, recomanem realitzar una neteja un cop a l’any o cada sis mesos perquè avui en dia molts estudis relacionen la mala higiene oral amb malalties sistèmiques. Problemes com el mal sabor de boca o l’ halitosi (mal alè) es poden solucionar fàcilment realitzant higienes de manera periòdica. Oferim formació en higiene oral a tots els nostres pacients i els recomanem els estris més apropiats en cada cas.

Cirugia i implants

Utilitzem la tecnologia més avançada per preservar el teixit ossi natural i estudiem amb deteniment cada cas per oferir la solució que s’adapti millor a cada necessitat concreta.Treballem amb implants d’alta qualitat i oferim garantia total en cas de problemes en la integració d’alguna peça.

Pròtesi

Restaurem les peces dentals utilitzant els sistemes de disseny CAD-CAM i materials biocompatibles. Les nostres pròtesi dentals són altament funcionals i molt estètiques. Oferim diverses sol.lucions adaptant-nos a les necessitats globals de cada pacient.

Odontologia estètica

Realitzem carilles de ceràmica i composite, emblanquiments dentals, fundes només de ceràmica i solucions amb zirconi que permeten rehabilitar tota la boca. Amb aquests materials s’obté un aspecte molt natural i els nostres pacients rejoveneixen el seu somriure.

Odontopediatria

La salut bucodental dels nens és una de les nostres prioritats. Oferim sessions formatives d’higiene bucal de manera totalment gratuïta perquè els infants aprenguin a tenir cura de les seves dents. Vetllem perquè se sentin ben acollits mentre realizem el tractament que requereixin: obturacions, pulpotomies, fluoritzacions, etc.

Periodòncia

Les malalties de les genives i de l’os que suporta les dents s’han de detectar a temps per poder dur a terme les actuacions necessàries i d’aquesta manera, controlar la patologia a llarg termini. És molt important la detecció de factors de risc com ara el tabac i la mala higiene oral i la realització d’un diagnòstic precoç.
El tractament consisteix en un raspat i allisat radicular. La cirugia només és necessària en aquells casos en què la patologia es troba en un estat avançat:
– Cirurgia periodontal bàsica
– Cirugia de regeneració periodontal
– Cirugia estètica periodontal (pèrdues de geniva – dents llargues)

Ortodòncia

Oferim tractaments ortodòntics d’última generació amb la tecnologia més innovadora. La nostra ortodoncista estudia el problema de cada pacient i recomana el sistema més adient per aconseguir el millor resultat: brackets estètics, brackets auto-lligats amb sistema Damon o l’ortodòncia invisible Invisalign. El sistema Invisalign és un tractament molt innovador que permet aliniar les dents de manera còmoda, transparent i removible.

Estètica facial i corporal

Gràcies a la ràdiofreqüència s’estimulen els teixits cutanis i es reparen. Es tracta d’un tractament no invasiu i molt agradable basat en la generació d’un camp electromagnètic que restaura els teixits cutanis gràcies a la producció de noves fibres de col·làgen. Els resultats són clarament visibles: un efecte lifting immediat que millora progressivament.

Sedació conscient

Aquesta tècnica permet als pacients amb ansietat, afrontar el tractament d’una manera relaxada i amb un bon record del procés.
És molt important que el pacient visqui el seu tractament de manera positiva. Durant tota la intervenció, els nostres pacients són atesos per un anestesista que realitza la sedació i posterior monitorització.

Ortopantomografia

Hem incorporat un nou aparell de rajos X que ens permet obtenir radiografies panoràmiques de tota la boca amb imatges d’alta qualitat. Gràcies a aquest equipament, els nostres pacients no s’han de desplaçar i podem obtenir còmodament imatges bucals des de qualsevol perspectiva.