LES ELABORINES, LA SOLUCIÓ EN SITUACIONS CLINIQUES AMB ALTERACIONS EN LA MASTICACIÓ I DEGLUCIÓ.

elaborinas-firo-vazquez-ecocinae-2

Les elaborines són una creació del cuiner Firo Vázquez de Parga , creades per donar una resposta a les necessitats alimentàries de les persones desdentades o amb problemes en la masticació .

normal_81

 

S’obtenen a partir de plats cuinats prèviament , permetent realitzar un menú amb les mateixes característiques d’olor , sabor i nutrients que els plats originals.

Aquest tipus de farines es presenten en forma de pols o farina depenent de la forma de textura que vulguem donar al nostre plat . Un exemple seria una elaborina de truita de patates podent-la presentar com a pa de pessic , com a croqueta o com a crema en funció de les característiques de la dieta del pacient . Aquesta novetat proporciona una solució per a tots aquells pacients que pateixen algun problema en la deglució ( causada per sequedat bucal i falta de saliva ) o en la masticació ( edentulisme total ) . Gràcies a les elaborines , tots aquests pacients podran augmentar la seva qualitat de vida i poden optar per una dieta tova sense perdre el gust i el plaer del menjar original.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>